Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα

Το 2010 η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, και έκτοτε η οικονομία της χώρας βρίσκεται απο την επιτήρηση των δανειστών.

Τα δανεικά που παίρνει μια χώρα απο το ΔΝΤ προϋποθέτει και κάποιους όρους.

Δεν θα σταθούμε σε αυτό που κάνουν τα άλλα κόμματα να αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους, για το ποιος φταίει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Η ουσία είναι μια, και αφορά τους πολίτες, ώστε να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, στον εργασιακό τομέα με μισθούς Ευρώπης, αλλά και αυξημένες συντάξεις στους ηλικιωμένους.

Η ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα είναι ο μονόδρομος για την Ελλάδα.

Χωρίς την ανάπτυξη, και χωρίς την δικής παραγωγή, η χώρα θα αναγκάζεται να δανείζεται με υπέρογκους τόκους.

Τα κόμματα βρήκαν την εύκολη λύση του δανεισμού, και αυτό έφθασε στο σημείο η χώρα να αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση.

Οι χαμηλές συντάξεις, και ι χαμηλοί μισθοί, οδήγησαν την ελληνική κοινωνία να αγγίζει τα όρια της φτώχειας, και δυστυχώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες να είναι χρεωμένοι. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανάπτυξη χρειάζεται η Ελλάδα

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα χάνουν την ουσία των πραγμάτων, που δεν είναι άλλη απο την ανάπτυξη που χρειάζεται η Ελλάδα.
Οι πολίτες χρειάζονται μια μόνιμη εργασία μέχρι να πάρουν την σύνταξή τους, χωρίς το άγχος της απόλυσης. 
Από το 2010 και ύστερα, οι πολιτικές που εφάρμοσαν τα κόμματα εξουσίας, κατάφεραν να αυξήσουν το δημόσιο χρέος της χώρας, και να μειωθεί η ανάπτυξη στην Ελλάδα.
Η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση στους πολίτες, δεν αρμόζουν εν έτη 2019 στην Ελλάδα. 

Ανάπτυξη και εργασία στην Ελλάδα

Η ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα, και το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, θα δώσει μια ώθηση στην Ελλάδα να ανταγωνιστεί τις άλλες χώρες της Ευρώπης. 
Η γεωργία, η κτηνοτροφία, η αλιεία, και η μελισσοκομία, αλλά και όλα εκείνα τα επαγγέλματα που παράγουν αγαθά απο την φύση, πρέπει να επενδυθούν απο το ελληνικό κράτος την Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Ώθηση των επενδύσεων στην ανάκαμψη της οικοδομής στην Ελλάδα, καθώς απο τότε που η χώρα μπήκε στα μνημόνια τα επαγγέλματα αυτά φυτοζωούν στο χώρο της οικοδομής. 

Όχι άλλη φτώχεια... στην Ελλάδα

Οι μνημονιακές πολιτικές που ακολούθησαν τα κόμματα εξουσίας.. οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Πολιτικοί ψήφιζαν τα μνημόνια το ένα πίσω απο το άλλο, και ο λαός είδε να του κόβονται οι μισθοί και οι συντάξεις.
Η Ελλάδα χρειάζεται καινούργια κόμματα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, και να αγωνιστούν για τα συμφέροντα των πολιτών. Μόνιμη εργασία για όλους τους πολίτες... και αξιοπρεπή σύνταξη για τους συνταξιούχους.