Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα

Το 2010 η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, και έκτοτε η οικονομία της χώρας βρίσκεται απο την επιτήρηση των δανειστών.

Τα δανεικά που παίρνει μια χώρα απο το ΔΝΤ προϋποθέτει και κάποιους όρους.

Δεν θα σταθούμε σε αυτό που κάνουν τα άλλα κόμματα να αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους, για το ποιος φταίει για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Η ουσία είναι μια, και αφορά τους πολίτες, ώστε να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, στον εργασιακό τομέα με μισθούς Ευρώπης, αλλά και αυξημένες συντάξεις στους ηλικιωμένους.

Η ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα είναι ο μονόδρομος για την Ελλάδα.

Χωρίς την ανάπτυξη, και χωρίς την δικής παραγωγή, η χώρα θα αναγκάζεται να δανείζεται με υπέρογκους τόκους.

Τα κόμματα βρήκαν την εύκολη λύση του δανεισμού, και αυτό έφθασε στο σημείο η χώρα να αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση.

Οι χαμηλές συντάξεις, και ι χαμηλοί μισθοί, οδήγησαν την ελληνική κοινωνία να αγγίζει τα όρια της φτώχειας, και δυστυχώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες να είναι χρεωμένοι. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλή Σαρακοστή

Το Εργατικό Κόμμα εύχεται στους απανταχού Έλληνες Καλή Σαρακοστή, με Υγεία, και Ευτυχία.

Η αυξημένη φορολόγηση στην Ελλάδα δημιουργεί την ανεργία

Την περίοδο των μνημονίων η Ελλάδα δέχεται πιέσεις απο τους δανειστές για αυξημένη φορολόγηση και αυτό δεν είναι μια λογική για την ανάπτυξη της χώρας.  
Όταν υπάρχει υπερφορολόγηση όσοι διαθέτουν εταιρίες θα φύγουν απο την Ελλάδα και θα πάνε σε Βαλκανικές χώρες να στήσουν τις επιχειρήσεις. 
Επίσης να πωλείται οι δημόσιοι οργανισμοί νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, λιμάνια, κ.α. δεν είναι και το καλύτερο για μια χώρα που θέλει να ορθοποδήσει ξανά στα δικά της πόδια. 
Η Ελλάδα έχει πολλοί πλούτο, που μπορεί να αξιοποιηθούν για να έρθει η ανάπτυξη, όπως ο τουρισμός, οι εξαγωγές γεωργικών προϊόντων, άντληση πετρελαίων, κ.α.
Μείωση του ΦΠΑ στο 3% θα φέρει μειώσεις των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επιδοτήσεις και ενισχύσεις σε κτηνοτρόφους και αγρότες, άνθηση της οικοδομής σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. 


Όχι άλλη φτώχεια... στην Ελλάδα

Οι μνημονιακές πολιτικές που ακολούθησαν τα κόμματα εξουσίας.. οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
Πολιτικοί ψήφιζαν τα μνημόνια το ένα πίσω απο το άλλο, και ο λαός είδε να του κόβονται οι μισθοί και οι συντάξεις.
Η Ελλάδα χρειάζεται καινούργια κόμματα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, και να αγωνιστούν για τα συμφέροντα των πολιτών. Μόνιμη εργασία για όλους τους πολίτες... και αξιοπρεπή σύνταξη για τους συνταξιούχους.